måndag 19 november 2012

Framme i Queenstown!

Nu har vi fått tag i ett kontantkort för mobilt bredband så nu ska vi kunna uppdatera lite frekventare igen.
Jag var lite för optimistisk i mitt förra inlägg. När vi väntat hela natten och inrikesterminalen öppnat så att vi kunde gå dit upptäckte vi att det flyg vi var inbokade på hade blivit inställt. Personalen i incheckningen hjälpte oss att boka om till ett senare plan, men det första var fullbokat så vi kom inte iväg förrän 9.45. Hade vi vetat det i förväg hade vi bokat in oss på ett hotell över natten, vi trodde ju att vi skulle komma iväg kl 7 vara framme kl 8.45, hämta ut husbilen och sedan gå och lägga oss några timar och ändå hinna titta lite på stan på eftermiddagen. Nu fick vi försöka sova lite till sittande i en soffa på terminalen istället eftersom vi inte landade förrän 11.35 och då var den tiden vi tänkt sova försvunnen.
Till slut kom vi fram och hämtade ut husbilen, vi var hungriga så det skrek om det, klockan var 12.30 och vi hade inte ätit sedan kl 5, ni kan tänka er resten...
Efter att vi stillat den värsta hungern promenerade vi runt lite på stan och tittade lite i affärer.



Vi åkte ganska tidigt till en campingplats efter att ha handlat med oss lite kvällsmat och frukost. Husbilen är liten, man får se till att göra en sak i taget, det går tex inte att sova och laga mat samtidigt, åtminstone inte utan ansträngning.
Resultaten av att L gått på stan och tittat lite i affärer. Det var kallare än vi räknat med så en extra tröja och handledsvärmare behövdes. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar