måndag 6 juli 2015

Kompisar på besök

 Min ex-kombo var och hälsade på med barn och svärmor. M kunde tyvärr inte följa med för hon är mitt uppe i sina försök till doktorsavhandlingen. R pratade på Aledalsveckan om att driva vårdföretag som koperativ och passade på att stanna hela veckan. Trevligt tyckte vi! På måndan var vi i stan för det var då han pratade.

 T ägnade början av veckan åt att filma seminarier i Almedalen så vi såg inte jättemycket av honom de dagarna.

 På tisdan åkte vi till Östergarnslandet, vi började med picnic på Grogarnsberget, E tyckte det var lite jobbigt att gå på stenstranden.



men i övrigt var det helt ok :)


Sen åt vi på rökeriet i Katthammarsvik, gott och trevligt.

Hantverkasmagasinet var ingen sinekur med en tvååring, men han är lite rolig :) Han var mycket intresserad av allting och berättade hur fint allt var, han klappar lite på saker och säger "den är fin, den är jättefiiin". Sen stod R och tittade på en mössa, E fick syn på den, slet av sig sin solhatt och la den i en korg och gick fram och tog mössan och satte den på sig. Det slutade med att han fick den i födelsedagspresent av R.

Sen åkte besökarna till Ljugarn och badade och vi åkte hem och umgicks med farfar.

 Det var mycket såpbubblor hela veckan, efter viss användning utkristalliserades spöna av metalltråd som de klart bästa. Jag pysslade några till.

De äldra barnen gjorde egna, väldigt fina!



T tog E till sig och tog hand om honom hela veckan, väldigt trevligt för mamman!


På onsdan var de till Fårö och jag var hemma  och sov, men på torsdan var vi med igen, då tittade de på Lummelundagrottan, vi tittade på utställningen och fikade i väntan på att de skulle komma fram ur grottan igen.



Vi var och tittade lite i området där också och åt lunch.

Sen åkte vi till Fröjel och badade, där fick vi sällskap av Fröjelborna.


E skulle absolut ha min solhatt, med den och As uv-tröja var han rätt söt :)


På fredan började Ts semester och vi var allihop till Bottarvegården i Vamlingbo, där var bra lekplats och bra café, vi roade oss där några timmar, sen delade vi på oss och de åkte neråt hoburgen. De har faktiskt varit över hela ön denna veckan :)



vi åkte hem och packade Cs bil för nya äventyr. Väldigt trevlig vecka! Det har varit underbart väder och vi har kunnat sitta ute på kvällarna till sent, myggen har inte varit så farliga, trevligt att prata med vänner man inte ser så ofta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar